0898 522 411; 0897 931 070
vendoreood@gmail.com
гр. Бургас, Пети километър, база Аграда

ВЕНДОР БИЛД

 

Вендор Билд е фирма с опит в сферата на строително-ремонтните дейности. Извършваме цялостни и частични ремонти на апартаменти, къщи, магазини  и офиси в Бургас и региона. Изготвяме подробно описана оферта и гарантираме за качеството на работа. Услуги, които предлагаме:

 

За нас

Трябват Ви професионални, бързо и изгодно услуги за дома или бизнеса – ние сме на Ваше разположение. Работим бързо, качествено и на преференциални цени.

Основната ни дейност е цялостен ремонт и саниране на апартаменти, къщи, офиси и други сгради и изграждане на ВиК инсталации.

Нашите услуги

Нашият екип има дългогодишен опит и разполагаме с мотивирани специалисти, съвременни машини, технологии и материали, коeто ни позволява да Ви предоставим качествена услуга.

ремонти бургас

Цялостни и частични ремонти

Извършваме цялостни и частични ремонти на апартаменти, къщи, офиси, магазини и бизнес сгради. Предлагаме  боядисване на врати, шпакловка, замазка, боядисване, обръщане на прозорци, фаянс, теракота, гранитогрес, гипсокартон, окачени тавани, растерни тавани, лепене на тапети и др.

Саниране Бургас

Саниране на къщи и сгради

Цялостно и частично саниране на къщи, апартаменти,  сгради в Бургас и региона.

ВиК услуги Бургас

ВиК услуги

Отстраняване на ВиК повреди и ремонти по домовете: апартаменти, къщи, вили, хотели и административни сгради.  Планиране, проектиране, изграждане, ремонт и поддръжка на всички видове ВиК инсталации и конструкции.

Ремонт на покриви Бургас

Ремонт и изграждане на покриви

Качествен ремонт на покриви в Бургас и региона.
Поставяне на нова хидроизолация, намиране на течове на покриви, монтаж и ремонт на всички видове покриви, пренареждане на керемидени покриви, както и монтаж и ремонт на улуци.

Чистене на комини в Бургас

Почистване на комини

Професионално почистване на комини, камини, котли и отдушници независимо от дъжда и снега по покривите. Работим със съвременни инструменти на ниски цени. Извършваме услуги в Бургас и региона.

Къртене извозване Бургас

Къртене и извозване

Къртене, чистене и извозване на строителни отпадъци от стара или нова сграда, подготовка за частичен или основен ремонт вкъщи, на вилата, в административна или производствена база в Бургас и региона. 

Отпушване на канали в Бургас

Отпушване на канали

Без значение от типа на запушването, с което трябва да се справим – ние ще преодолеем всеки проблем с ВиК инсталацията, който имате. Предлагаме машинно отпушване на канали и редица други услуги.

Апинисти Бургас

Алпинистки услуги

Нашите специалисти алпинисти предлагат услугите си за територията на Бургас и региона, така че при търсенето на алпинисти в Бургас всеки може да се обърне към нас и да изложи конкретно своите искания. 

Монтаж на помпи за отпадни и дренажни води

Предлагаме монтаж на помпи за отпадни и дренажни води в Бургас и региона.

Динамиката и бързо развиващите се технологии в нашата сфера – ВиК в град Бургас налагат ежедневно подобряване на нашата организация и прецизност в работния процес. Основната ни цел е да направим най-доброто и качествено обслужване за нашите клиенти на справедливи и конкурентно цени. Успешната дейност на ВиК услуги зависи от голяма степен от правилното и навременно изпълнение на поръчките. Наша отговорност е да работим за качественото изграждане и ремонтирането на ВиК инсталациите, когато ни наемате. Стараем се да улесним поддръжката на ВиК инсталациите в домовете за нашите клиенти, да подобряваме ефективността на работата й. Всичко това е гарантирано от професионализма и опита на нашите водопроводчици. Ние вярваме, че качеството на предлаганите услуги е най-важно за нашите клиенти. За това ВиК материалите и инструментите, които използваме са на водещи български и чужди фирми производители с доказани качество и произход.