Монтаж и демонтаж на дограма в Бургас и региона

Предлагаме демонтаж на стара и монтаж на нова PVC или алуминиева дограма.  Цената за монтаж зависи от сложността на монтажа, количеството на използваните материали, размерите на отвора на прозореца и други фактори.

Обадете се за ценова оферта на 0898 522 411

Демонтаж на стара дограма Бургас

Преди да започне монтирането на новата Ви дограма, нашият опитен монтажен екип внимателно демонтира старата дограма. Това е важна стъпка, която следва да се направи по внимателен и професионален начин. Независимо дали става дума за дървена, алуминиева, PVC или друг тип прозоречни системи – грамотното сваляне на старата дограма е предпоставка за отлично и безпроблемни монтиране на вашите нови прозорци.

Монтаж на нова дограма Бургас

Качественият монтаж на дограмата е ключов момент, когато става въпрос за правилното функциониране и дългосрочната експлоатация на прозорци и врати от PVC или алуминиеви профили. По този начин се предотвратяват най-често срещаните проблеми, които възникват при неправилен монтаж, а именно: провисване на дограмата, образуване на влага, протичане, трудно затваряне на прозорците и духане от тях.

Монтажът на нова дограма е една от най-важните стъпки и условие за бъдеща безпроблемна експлоатация и безаварийна употреба. От решаващо значение е дограмата да бъде прецизно нивелирана и здраво фиксирана към строителната основа. Монтажните котви и носещи винтове се поставят през предписаното по каталог разстояние. Така се предотвратява изкривяване и деформиране на профила и се гарантира неговата стабилност и безпроблемна експлоатация.

Визитка
Монтаж и демонтаж на дограма Бургас
Услуга
Монтаж и демонтаж на дограма Бургас
Фирма изпълнител
Вендор Билд ООД,
ул. Пети километър/база Аграда/,Бургас-8000,
Telephone No.0898 522 411
Район на обслужване
Бургас
Описание на услугата
Предлагаме демонтаж на стара и монтаж на нова PVC или алуминиева дограма.