Вендор Билд е водеща и реномирана фирма за професионални къртачни услуги в Бургас и областта. Ориентирани сме към качество, спазване на предварително уговорените срокове и се стараем да предложим най-ниските цени за услугата къртене и извозване за Бургас и региона. При нас държим на точността, спазваме уговорените срокове и толерираме спазването на законовите норми и правила за безопасност на труда по време на работа. Използваме последно поколение къртачна техника и подход, собствен транспорт, както и реномиран екип от професионалисти.

Къртене на комин

Къртенето  на комин е една от най-търсените къртачни услуги и затова екипът на Вендор Билс е силно специализиран за нея. Предлагаме къртене на холен комин, къртене на кухненски комин, разбиване на бетонни или тухлени комини за Бургас региона.

Къртене на подпрозорец и дограма

Професионалната услуга, която извършва нашият екип от къртачи в Бургас и региона – къртене на дограма и подпрозоречна рамка, най-често се налага при смяна на старата дограма с нова, но най-вече в случаите, когато старата не позволява директен монтаж на новата PVC или алуминиева дограма!

В голяма част от съвременните жилища, например при еднофамилните къщи тенденция е монтирането на френски прозорци (от пода до тавана), като самата реконструкцията изисква разбиването на предишните подпрозоречни стени и рамки.

Къртене на бетон

Къртенето на бетон не е просто най-трудоемката къртачна услуга, но също така е и много отговорна услуга, която не трябва да се извършва от неопитни хора, затова потърсете нас.

Къртене на баня

Включва всеки един аспект по къртачните работи, които могат да се наложат в една баня. Възползвайте се от услугата кърти баня и ще получите професионализъм, спестено време, най- ниски цени за Бургас и най-вече отлично свършена работа.

Извозване на отпадъци

Предлагаме извозване на строителни отпадъци за Бургас и региона, както и изхвърляне на отпадъци и отстраняване на строителен боклук, който остава след всеки ремонт.