Ние от фирма ВЕНДОР БИЛД ООД сме специализирани в областта изграждане на помещения от метални конструкции подходящи за отдаване под наем, работилница, сервиз, склад и други дейности.

Металната конструкция е специална композиция, която включва метални профили, които са свързани помежду си.Те са най.често изработени от стомана или бетон и изпълняват определена функция.

Металните конструкции могат да се изработят от алуминиеви сплави, легирани стомани или въглеродни стомани. Стоманените профили се сглобяват чрез болтови връзки или заваряване, докато алуминиевите профили могат да се свържат чрез сглобка.

Едни от основните предимства на металните конструкции са техните здравина и надеждност, разнообразие от елементи и профили, а също и фактът, че предлагат свобода на архитектурните решения.

Металните конструкции (наречени още халета) могат да се използват за складови или работни помещения. Те могат да се приложат при изграждането на търговски сгради, жилищни помещения и шоуруми.

Предимството на металните конструкции е лесното им и бързо монтиране, както и високата им здравина и устойчивост на корозия, а също и бедствия като пожари и земетресения. Не на последно място стои и достъпната им цена за изграждане и поддръжка.