Ние от Вендор Билд ООД предлагаме проектиране, изработване и монтаж на метални парапети в Бургас и региона, а също така и разработка на уникални модели според Вашите изисквания. Парапетите, които предлагаме са качествени и надеждни, подходящи за офис сгради, частни домове, хотели, производствени помещения, стадиони и промишлени парцели. Високото качеството на материалите, с които работим дават гаранция за устойчивост и продължителен срок за експлоатация.
Освен външни парапети и ограждения, изработваме и вътрешни парапети за стълбища, в комбинация с различни материали, като дърво, елементи от ковано желязо, стъкло и др. Профилите могат да бъдат разположени вертикално, хоризонтално, диагонално или в комбинация.

Видове изработка:

  • Метални парапети от кухи стоманени профили /черна стомана или неръждаема стомана (инокс)/;
  • Метални парапети от плътно или ковано желязо /черна стомана или неръждаема стомана (инокс)/. Стълбищните парапети, направени от ковано желязо, са функционално-декоративен елемент от архитектурата. Те притежават особена изразителност заради своя рисунък, който ги прави ефектни, независимо от конструкцията на самите парапети и орнаменталните линии на декора, както вътре в сградата, така и отвън;
  • Метални парапети за вътрешен монтаж и външен монтаж;
  • Метални парапети в комбинация с различни материали – стъкло, дърво или друго по желание на клиента

Монтаж:

Разположението на профилите може да бъде хоризонтално, вертикално, диагонално или в комбинация, според изискванията на клиента и съобразено с екстериора и интериора.

Парапетите, освен красив дизайн трябва на първо място да изпълняват функцията си на безопасност.

Предлагаме безплатен оглед в Бургас, работи се експедитивно и качествено.

За повече информация: 0898 522 411; 0897 931 070