Ние сме специализирана фирма със значителен опит в  полагането на основните видове шпакловки и мазилки за вътрешна и външна употреба в Бургас и региона. Нашият екип от опитни майстори и специалисти винаги се стреми да предоставя висококачествени решения на нашите клиенти.

Каквото и да е вашето изискване, ние можем да ви помогнем. Предлагаме широка гама от услуги, включително:

– Шпакловане: използваме най-съвременни материали и техники, за да постигнем гладка и равномерна повърхност. Нашите майстори са майстори в шпакловането на стени, тавани и други повърхности.

– Боядисване: осигуряваме професионално боядисване с висококачествени бои и бои, които са устойчиви на износване и вредни влияния. Работим както с вътрешни, така и с външни повърхности.

– Декоративни техники: предлагаме разнообразие от декоративни техники, които могат да придадат уникален и елегантен вид на вашите стени.

– Ремонтни услуги: ако имате повредени или разрушени повърхности, можем да ги възстановим до състоянието им преди повредата. Извършваме локални ремонти и подмяна на части, когато е необходимо.

ШПАКЛОВКА

  • Шпакловката е заключителното работно действие, предназначено за постигане на геометрично прави и гладки стени и тавани. Шпакловката се прави при температури над 7°С, като повърхностите, предназначени за шпакловане, трябва да са сухи, здрави, почистени от прах и замърсявания.
  • Гипсова шпакловка – това е най-широко разпространената шпакловка, която се използва за изглаждане на неравности по стени и тавани, като трайна основа за декоративни дейности: боядисване, лакиране и др.
  • Нанася се върху грапави и здрави основи, като не може да бъде нанасяна върху влажни и мокри помещения.
  • Преди нанасяне на тази шпакловка задължително се нанася грунд. Предпочита се заради своята пластичност, белота, лесно нанасяне и бързо изсъхване.
  • Мовелитова шпакловка – подходяща, както за сухи, така и за влажни помещения, тъй като притежава висока влагоустойчивост.
  • Шпакловка с теракол – този вид шпакловка се използва за подове, влажни помещения, екстериорни повърхности и др.
  • Сатен гипс – това е фина шпакловка, с която могат да се загладят наранени стени или да се освежи таван или при ново сухо строителство. Обикновено се нанася в много тънък слой.

БОЯ

Качественото боядисване играе важна роля за добрия интериор, като за целта е необходима и съответната предварителна подготовка – частични кърпежи, изравняване на пукнатини и вдлъбнатини по стени и тавани, шпакловка, грундиране и пр.

Ние се гордеем с качеството на работата си и стремежа си към перфекционизъм. Използваме само най-добрите материали и инструменти, за да гарантираме, че вашият проект ще бъде изпълнен професионално и с внимание към детайлите. При необходимост от шакловка и боя Бургас не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0898 522 411

Визитка
Шпакловка и боя Бургас
Услуга
Шпакловка и боя Бургас
Фирма изпълнител
Вендор Билд ООД,
Бургас,8000,
Telephone No.0898 522 411
Район на обслужване
Бургас
Описание на услугата
Майстор за шпакловка и боядисване Бургас. Качествена шпакловка и боядисване на достъпни цени. Ремонт на апартамент.